Hiway team
Maak kennis met

Het Hiway team

Het Hiway team bestaat uit eigenaar Keyvan en zijn toegewijde medewerkers.

Keyvan ontvangt je met zijn Iraanse gastvrijheid. Hij leidt Hiway met zijn culinaire visie en jarenlange ervaring als restauranthouder.

Chef-kok Kevin maakt iedere dag weer de heerlijkste verse gerechten voor je klaar in de keuken met hulp van de sous-chef. Zijn huisgemaakte burgers, soepen en patisserie zijn beroemd!

Samen met zijn toppers in de bediening en schoonmaak zorgt Keyvan ervoor dat het je aan niks ontbreekt in onze schone, stijlvolle eetgelegenheden. En dat je elke dag geniet van heerlijke schone douches en bedden in het motel van Hiway Siebengewald.

We heten je graag welkom!

Ons verhaal

Hiway is ontstaan uit de wens om het leven in de omgeving Siebengewald en Rotterdam Europoort beter te maken.
Hoe? Met heerlijk en betaalbaar eten, en een gastvrij toevluchtsoord waar iedereen welkom is om te ontspannen. Door werkgelegenheid te bieden in een fijne werksfeer, waar ruimte is om te leren en te werken. En door het aanzicht langs de snelweg te verbeteren met een net parkeerterrein en moderne, smaakvol ingerichte eetgelegenheid.
Deze wens van eigenaar Keyvan kreeg vorm toen hij het wegrestaurant wat nu Hiway Motel en Restaurant Siebengewald is in handen kreeg. Een flinke makeover van het pand en het parkeerterrein later is zijn droom uitgekomen. En sinds 2023 is daar Hiway Rotterdam Europoort bijgekomen: een luxe kantine in het pand van Kees in ’t Veen Tanktransporten BV.
In Hiway kan ik mijn liefde en visie voor koken en horeca echt kwijt. Mijn Iraanse gastvrijheid zie je overal terug. In de manier waarop we onze gasten hartelijk welkom heten, en met iedereen een gezellig praatje maken. Maar ook in het menu: veelzijdig en vers, zodat iedereen gezond en goed kan eten. Daar ben ik trots op!
voor truckers
Hiway staat

Voor truckers

Hiway Motel en Restaurant draagt truckers een warm hart toe. Zonder vrachtwagenchauffeurs geen bevoorrading: truckers zijn de ruggengraat van de samenleving. Daar moeten we zuinig op zijn.

Daarom is dienstverlening aan deze hardwerkende groep centraal in onze visie: we bieden betaalbare ontspanning in de vorm van een motel met schone bedden en warme douches in Siebengewald. En huisgemaakte gerechten met verse ingrediënten in ons comfortabele restaurant en kantine. Zo willen we truckers gezond en gelukkig houden.

De Iraanse gastvrijheid van

Eigenaar Keyvan

Gasten die zo genieten van lekker eten, dat ze snel weer terugkomen. En truckers een gezond moment van ontspanning bieden. Dat is waar ik het voor doe.
keyvan van Hiway motel en restaurant